Dé brassband uit Emmeloord!

Tank & Schenk aan Flevo Brass!

Tank bij BP Klaassen aan de Urkerweg in Emmeloord en doneer 1 punt per getankte liter aan Flevo Brass.

Vrienden van Flevo Brass

Om de jeugd goed enthousiast te kunnen maken voor blaasmuziek, is veel geld nodig. Voor schoolprojecten, voor instrumenten en voor activiteiten om de jeugd betrokken te houden bij Flevo Brass. Alle beetjes helpen, dus uw bijdrage is zeer welkom! Voor een bedrag vanaf  € 10,00 per jaar bent u al Vriend van Flevo Brass.
Als Vriend van Flevo Brass wordt u uitgenodigd voor de concerten en krijgt u 50% korting op de entreeprijs (voor maximaal 2 personen)

Als u Vriend van Flevo Brass wilt worden, kunt u mailen naar secretariaat@flevobrass.nl
05-10-15 - 15

 

 

Ondersteun Flevo Brass met Sponsorkliks!

Help Flevo Brass door aankopen te doen via Sponsorkliks! Vanaf nu is het mogelijk om ons financieel te ondersteunen door je webaankopen te doen via Sponsorkliks! Klik op de onderstaande banner en selecteer de webwinkel waar je producten wilt kopen. Het aanbod varieert van kleding tot boeken, van reizen tot energie. Flevo Brass krijgt een percentage van je aankoopbedrag.

Aankomende activiteiten

dec
22
vr
19:30 Kerstconcert B-orkest
Kerstconcert B-orkest
dec 22 @ 19:30 – 21:30
Op vrijdag 22 december heeft ons B-orkest een eigen kerstconcert. Tijdens dit concert wordt ook de mogelijkheid geboden aan leden en leerlingen om voor te spelen (alleen of in een klein ensemble)