Dé brassband uit Emmeloord!

Maestro!

Play
Slider

Wat hebben de lokale bekenden Hans Wijnants (wethouder), Pim van der Maden (fotograaf) en Henk Tiesinga (waarnemend burgemeester) met elkaar gemeen?

Juist ja, voor het eerst in hun leven dirigeren zij op het podium een orkest!
Gastheer is Flevo Brass, dé brassband van Emmeloord.

Op zaterdag 17 november gaan we zien hoe de drie kandidaten het ervan af brengen als dirigent. Na een kort optreden van Eigen Wijs speelt de brassband een aantal eigentijdse muziekstukken onder leiding van dirigent Geert Jan Kroon. Om de beurt nemen de kandidaten het dirigeerstokje over. Voorafgaand aan het optreden van elke Maestro krijgen de toeschouwers een korte impressie van de repetities. Aan het einde van de avond bepaalt een deskundige jury samen met het publiek welke dirigent met de titel ‘Maestro’ naar huis gaat. De jury bestaat uit Jetze Kempenaar, voormalig directeur van de Rabobank, Nynke Poelsma, ervaren koordirigente van onder andere de Melody Singers, en Ellis Nijdam, huisdocent van FLevo Brass met 25 jaar dirigeerervaring.

Dit bijzondere evenement vindt plaats op 17 november om 20.15 uur in de Beurszaal van ‘t Voorhuys. Kaarten à € 10,- (inclusief pauzedrankje) zijn verkrijgbaar bij theater ‘t Voorhuys.

Ondersteun Flevo Brass met Sponsorkliks!

Help Flevo Brass door aankopen te doen via Sponsorkliks! Vanaf nu is het mogelijk om ons financieel te ondersteunen door je webaankopen te doen via Sponsorkliks! Klik op de onderstaande banner en selecteer de webwinkel waar je producten wilt kopen. Het aanbod varieert van kleding tot boeken, van reizen tot energie. Flevo Brass krijgt een percentage van je aankoopbedrag.

Aankomende activiteiten

jun
8
za
09:00 IJsselfestival
IJsselfestival
jun 8 @ 09:00 – 17:00
Alle jeugdleden vanuit de B- of C-orkesten van de muziekverenigingen uit de Noordoostpolder zullen samen een projectorkest vormen en deelnemen aan het IJsselfestival. Ook volwassen leerlingen mogen deelnemen. Het thema is “Dieren”, en Ivo Kouwenhoven[...]
jul
6
za
14:00 Oord
Oord
jul 6 @ 14:00 – 18:00