Wilt u een rol spelen in ons evenement en hiermee als bedrijf een maatschappelijke en culturele bijdrage leveren?  U kunt uw bedrijfsnaam verbinden aan één van de activiteiten van het evenement. 

De activiteiten die worden georganiseerd zijn:   

  1. Workshops voor alle leden van de muziekverenigingen in de NOP. 
  2. Een avondvullend concert in Theater ’t Voorhuys met een projectorkest. Het projectorkest is een brassband die is samengesteld uit muzikanten uit de regio en zal onder leiding staan van Geert Jan Kroon, dirigent van Flevo Brass.  
  3. Een speciaal voor deze gelegenheid gecomponeerd muziekstuk met als thema “Polder en pionier” Het componeren van een speciale compositie met als thema   Polder en Pionier.  

Wat kan uw rol en inbreng zijn?  

  1. Aanschaf (van een deel) van de nieuwe compositie met de werktitel Polder en Pionier. Uw naam wordt verbonden met het muziekstuk dat speciaal wordt gecomponeerd voor het 75- jarig jubileum (minimale bijdrage € 250, oplopend tot €1000). 
  2. U kunt als sponsor uw (bedrijfs-)naam permanent in beeld hebben tijdens het avondconcert van 13 april. Er zijn drie typen sponsoren; een gouden, zilveren of bronzen. (€ 1000 – € 500 – € 250). U ontvangt daarnaast een bewijs van sponsoring. 
  3. U krijgt advertentieruimte in het speciale jubileummagazine van het event (€ 100 t/m € 250) 
  4. Wij ontwerpen een beachflag met uw naam, logo en uw tekst die de gehele dag en avond zichtbaar is (€ 300). Na afloop van het concert wordt deze beachflag uw eigendom.

Ik hoop dat ik u meer dan enthousiast heb kunnen maken. Het is fijn als u een belangrijke bijdrage doet voor het vieren van 75 jaar aanwezigheid van amateurmuziek in de NOP . U ondersteunt daarmee het poldergevoel.