Dé brassband uit Emmeloord!

Bestuur en organisatie

Voorzitter Herman Kroes
Penningmeester Erwin Meijerink
Secretariaat/PR Ingrid van der Zee
Jeugdcoördinator Eveline Buissant des Amorie
Algemeen bestuurslid Robert Vreeburg

Muziekcommissie (Geert Jan, Erwin, Klaas en Chris):
De muziekcommissie bestaat uit: dirigent van de brassband, een bestuurslid, een jeugdlid en een volwassen lid.
De taak van de muziekcommissie bestaat uit het samenstellen van repertoire voor de concerten en optredens, voor het samenstellen van een map met ensemblemuziek en het samenstellen van een map met vaste muziek die regelmatig bijgehouden wordt. In deze laatste map zitten verschillende soorten muziek. Er is dus altijd repertoire beschikbaar dat in zeer korte repetitietijd uitvoerbaar is. De muziekcommissie werkt samen met de concertcommissie, bv. bij het zoeken van muziek voor themaconcerten.

Concertcommissie (Geert Jan, Ingrid, Eveline, Rita en Jan):
De concertcommissie bestaat uit: dirigent van de brassband, een bestuurslid, een jeugdlid en een volwassen lid.
De concertcommissie zorgt voor de artistieke ideeën en de organisatie van concerten die door dirigent en bestuur zijn opgenomen in de jaarplanning.

Activiteitencommissie ( Eveline, Esther en Renske):
De activiteitencommissie bestaat uit minimaal 2 leden, waarvan een bestuurslid. De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor de organisatie van niet-muzikale activiteiten, zoals een borrel of een barbecue, maar ook voor bv. de organisatie van een studieweekend.

Kledingcommissie (Elzo, Wilma, Alie Hilde en Erwin):
De kledingcommissie bestaat uit minimaal 3 personen die affiniteit hebben op het gebied van mode. De kledingcommissie doet een voorstel aan in eerste instantie het bestuur en vervolgens de ALV aangaande concertkleding, buitenkleding en de financiering hiervan. Dit is een tijdelijke commissie.
Erwin is contactpersoon namens het bestuur.

Sponsorcommissie (Robert, Jan en Anne)
De sponsorcommissie bestaat uit minimaal 2 personen, waaronder een bestuurslid. De commissie doet een voorstel aan het bestuur aangaande vormen van sponsoring en sponsorpakketten. Bij instemming van het bestuur zoekt de sponsorcommissie sponsoren.

Ondersteun Flevo Brass met Sponsorkliks!

Help Flevo Brass door aankopen te doen via Sponsorkliks! Vanaf nu is het mogelijk om ons financieel te ondersteunen door je webaankopen te doen via Sponsorkliks! Klik op de onderstaande banner en selecteer de webwinkel waar je producten wilt kopen. Het aanbod varieert van kleding tot boeken, van reizen tot energie. Flevo Brass krijgt een percentage van je aankoopbedrag.