Dé brassband uit Emmeloord!

Nieuwe leden

Nieuwe leden zijn van harte welkom! Ervaren muzikanten zijn van harte welkom om een repetitie bij te wonen. Voor nieuwe muzikanten geldt dat zij zich aan kunnen melden bij Flevo Brass. Deze leerlingen krijgen een instrument van de vereniging in bruikleen en kunnen óf via de eigen opleiding les nemen óf via het Cultuurbedrijf les nemen. In overleg met de docent en de dirigent wordt besloten wanneer een leerling mee kan gaan spelen in het startersensemble.

Alle muzikanten zijn welkom bij Flevo Brass, maar voor de volgende instrumenten kunnen we zéker nog muzikanten gebruiken:
– Bes-cornet
– Bariton
– Bes-bas
– Slagwerk

Mocht je interesse hebben, kun je contact opnemen met:
secretariaat@flevobrass.nl

Als je je wil inschrijven als lid van Flevo Brass, kun je onderstaand formulier gebruiken.

Inschrijfformulier Flevo Brass 2019

Ondersteun Flevo Brass met Sponsorkliks!

Help Flevo Brass door aankopen te doen via Sponsorkliks! Vanaf nu is het mogelijk om ons financieel te ondersteunen door je webaankopen te doen via Sponsorkliks! Klik op de onderstaande banner en selecteer de webwinkel waar je producten wilt kopen. Het aanbod varieert van kleding tot boeken, van reizen tot energie. Flevo Brass krijgt een percentage van je aankoopbedrag.

Aankomende activiteiten

dec
21
za
20:00 Kerstconcert met Klein Vrouwenkoor
Kerstconcert met Klein Vrouwenkoor
dec 21 @ 20:00 – 22:00
Het FB Ensemble is gevraagd om medewerking te verlenen aan het Kerstconcert van het Klein Vrouwenkoor. Dit sfeervolle concert vindt plaats op zaterdag 21 december om 20.00 uur in De Hoeksteen, Nagelerweg in Emmeloord.