Dé brassband uit Emmeloord!

Onze sponsoren:

Docente

Ellis is opgegroeid in Noord-Holland in een zeer muzikale familie, bestaande uit beroepsmilitairen, docenten en dirigenten.
Van jongs af aan volgde zij haar vader in de wereld van de HaFaBra. Al vroeg leerde Ellis wat hier leeft en bij komt kijken en ze ontwikkelde gaandeweg haar passie voor muziek en het vak.
Tijdens haar muzikale opleiding en na afronding van haar opleiding aan het ACKV in Alkmaar, is ze werkzaam als dirigent. Daarnaast werkt ze mee aan projecten op scholen, jureert, is werkzaam als muziek docent bij diverse stichtingen en heeft haar eigen lespraktijk.
Sinds 2018 is Ellis betrokken bij Flevo Brass als docent en vervangt ze hun dirigent bij absentie. Leuk detail: Jelle Nijdam, de opa  van Ellis, is dirigent geweest bij Flevo Brass!

Ondersteun Flevo Brass met Sponsorkliks!

Help Flevo Brass door aankopen te doen via Sponsorkliks! Vanaf nu is het mogelijk om ons financieel te ondersteunen door je webaankopen te doen via Sponsorkliks! Klik op de onderstaande banner en selecteer de webwinkel waar je producten wilt kopen. Het aanbod varieert van kleding tot boeken, van reizen tot energie. Flevo Brass krijgt een percentage van je aankoopbedrag.