Dé brassband uit Emmeloord!

Doneer voor de aanschaf van instrumenten voor leerlingen!

Ongedwongen en intiem kerstconcert

De sfeervolle kerk De Hoeksteen was zaterdag het decor van een ongedwongen en intiem kerstconcert van Flevo Brass en Cantorij Emmeloord. De ingetogen meerstemmige kerstliederen van de Cantorij pasten verrassend goed bij de volle klanken van het koperorkest.

Het klapstuk van de avond was het door Geert-Jan Kroon gecomponeerde Carol’s of Old, gebaseerd op klassieke kerstliedjes en uitgevoerd in een moderne, rhapsodische versie. Het muziekstuk, dat zondag voor de tweede maal werd gespeeld, maar dan in Schotland, ligt prettig in het gehoor en geeft de luisteraar het ultieme kerstgevoel mee, compleet met het geklingel van de kerstklokken.

Ondersteun Flevo Brass met Sponsorkliks!

Help Flevo Brass door aankopen te doen via Sponsorkliks! Vanaf nu is het mogelijk om ons financieel te ondersteunen door je webaankopen te doen via Sponsorkliks! Klik op de onderstaande banner en selecteer de webwinkel waar je producten wilt kopen. Het aanbod varieert van kleding tot boeken, van reizen tot energie. Flevo Brass krijgt een percentage van je aankoopbedrag.

Aankomende activiteiten