Dé brassband uit Emmeloord!

Vrienden van Flevo Brass

Om de jeugd goed enthousiast te kunnen maken voor blaasmuziek, is veel geld nodig. Voor schoolprojecten, voor instrumenten en voor activiteiten om de jeugd betrokken te houden bij Flevo Brass. Alle beetjes helpen, dus uw bijdrage is zeer welkom! Voor een bedrag vanaf  € 10,00 per jaar bent u al Vriend van Flevo Brass.
Als Vriend van Flevo Brass wordt u op de hoogte gehouden van de belangrijkste activiteiten. Daarnaast krijgt u (indien mogelijk) 50% korting op maximaal twee entreekaarten óf wordt er een speciale activiteit aangeboden.

Als u Vriend van Flevo Brass wilt worden, kunt u mailen naar secretariaat@flevobrass.nl

 

 

Ondersteun Flevo Brass met Sponsorkliks!

Help Flevo Brass door aankopen te doen via Sponsorkliks! Vanaf nu is het mogelijk om ons financieel te ondersteunen door je webaankopen te doen via Sponsorkliks! Klik op de onderstaande banner en selecteer de webwinkel waar je producten wilt kopen. Het aanbod varieert van kleding tot boeken, van reizen tot energie. Flevo Brass krijgt een percentage van je aankoopbedrag.

Aankomende activiteiten

dec
21
za
20:00 Kerstconcert met Klein Vrouwenkoor
Kerstconcert met Klein Vrouwenkoor
dec 21 @ 20:00 – 22:00
Het FB Ensemble is gevraagd om medewerking te verlenen aan het Kerstconcert van het Klein Vrouwenkoor. Dit sfeervolle concert vindt plaats op zaterdag 21 december om 20.00 uur in De Hoeksteen, Nagelerweg in Emmeloord.