Dé brassband uit Emmeloord!

Flevo Brass presenteert met trots opleidingsorkest Eigen Wijs

Tijdens het filmconcert Movie Night van zaterdag 14 april liet Flevo Brass horen flink aan de weg te timmeren. Met een eigen opleidingsorkest en een nieuw startersensemble is de vereniging weer geheel up-to-date.

Opleidingsorkest Eigen Wijs was vorig jaar nog een startersensemble maar is nu uitgegroeid tot een volwaardig B-orkest. De muzikanten zijn gevorderde leerlingen in de leeftijd van 10 tot 60 jaar en kozen zelf hun nieuwe naam. Aangezien het orkest op eigen wijze haar eigen wijs speelt, past de gekozen naam goed. Dit was te horen: Eigen Wijs speelde met overtuiging filmmuziek uit o.a. Pirates of the Carribean en Gladiator. Voorafgaand aan dit geslaagde eerste optreden onthulde de voorzitter met speciale effecten het nieuwe logo van Eigen Wijs.

Flevo Brass heeft ook een nieuw startersensemble. De leerlingen in dit ensemble hebben sinds een half jaar les en lieten tijdens het concert horen dat je na zes repetities samen al mooie muziek kunt spelen!

Foto by Michel van Rooijen

Ook het optreden van het A-orkest stond in het teken van filmmuziek. Ontroerende romantische melodieën en het opzwepende Brand New Day in combinatie met filmbeelden en een passende lichtshow zorgden voor een zeer geslaagd, feestelijk concert.

Ondersteun Flevo Brass met Sponsorkliks!

Help Flevo Brass door aankopen te doen via Sponsorkliks! Vanaf nu is het mogelijk om ons financieel te ondersteunen door je webaankopen te doen via Sponsorkliks! Klik op de onderstaande banner en selecteer de webwinkel waar je producten wilt kopen. Het aanbod varieert van kleding tot boeken, van reizen tot energie. Flevo Brass krijgt een percentage van je aankoopbedrag.

Aankomende activiteiten

dec
21
za
20:00 Kerstconcert met Klein Vrouwenkoor
Kerstconcert met Klein Vrouwenkoor
dec 21 @ 20:00 – 22:00
Het FB Ensemble is gevraagd om medewerking te verlenen aan het Kerstconcert van het Klein Vrouwenkoor. Dit sfeervolle concert vindt plaats op zaterdag 21 december om 20.00 uur in De Hoeksteen, Nagelerweg in Emmeloord.