Dé brassband uit Emmeloord!

Flevo Brass presenteert… Flevo Brass!

Kennismaken met een koperorkest was niet eerder zo eenvoudig. Op vrijdagavond 1 juni kan jong en oud kijken, luisteren én meespelen met de Emmeloordse brassband. Wil je zelf ervaren hoe dat is, meespelen in een brassband? Of vind je het leuk te komen kijken? Kom dan naar de presentatie van Flevo Brass in de grote zaal van het Cultuurbedrijf (Harmen Visserplein 2) vanaf 19:00 uur.

Een aantal leerlingen van basisschool ‘t Kompas gingen je voor. Samen met het startersorkest laten zij horen wat zij in vijf weken tijd hebben geleerd. Ook het nieuwe opleidingsorkest Eigen Wijs en de brassband zullen zich presenteren. De presentatie duurt tot ongeveer 20.45 uur.
Wil je ook wel eens meespelen in een brassband? Dan kun je ook meedoen met de openbare repetitie, die van 21.00 tot 22.00 uur duurt. Kun je spelen maar heb je zelf geen instrument? Geen probleem. De vereniging heeft verschillende instrumenten te leen. Neem dan even contact op met secretariaat@flevobrass.nl
Meer affiniteit met slagwerk? Flevo Brass is nog op zoek naar slagwerkers en nodigt je uitdrukkelijk uit om kennis te komen maken.

Natuurlijk hóéf je niet mee te spelen. Je kunt ook gewoon sfeer komen proeven en kijken en luisteren wat de vereniging te bieden heeft. Entree en deelname is gratis, dus kom gezellig rond 19:00 uur naar de grote zaal.

Ondersteun Flevo Brass met Sponsorkliks!

Help Flevo Brass door aankopen te doen via Sponsorkliks! Vanaf nu is het mogelijk om ons financieel te ondersteunen door je webaankopen te doen via Sponsorkliks! Klik op de onderstaande banner en selecteer de webwinkel waar je producten wilt kopen. Het aanbod varieert van kleding tot boeken, van reizen tot energie. Flevo Brass krijgt een percentage van je aankoopbedrag.

Aankomende activiteiten

dec
21
za
20:00 Kerstconcert met Klein Vrouwenkoor
Kerstconcert met Klein Vrouwenkoor
dec 21 @ 20:00 – 22:00
Het FB Ensemble is gevraagd om medewerking te verlenen aan het Kerstconcert van het Klein Vrouwenkoor. Dit sfeervolle concert vindt plaats op zaterdag 21 december om 20.00 uur in De Hoeksteen, Nagelerweg in Emmeloord.