Kennismaken met een koperorkest was niet eerder zo eenvoudig. Op vrijdagavond 1 juni kan jong en oud kijken, luisteren én meespelen met de Emmeloordse brassband. Wil je zelf ervaren hoe dat is, meespelen in een brassband? Of vind je het leuk te komen kijken? Kom dan naar de presentatie van Flevo Brass in de grote zaal van het Cultuurbedrijf (Harmen Visserplein 2) vanaf 19:00 uur.

Een aantal leerlingen van basisschool ‘t Kompas gingen je voor. Samen met het startersorkest laten zij horen wat zij in vijf weken tijd hebben geleerd. Ook het nieuwe opleidingsorkest Eigen Wijs en de brassband zullen zich presenteren. De presentatie duurt tot ongeveer 20.45 uur.
Wil je ook wel eens meespelen in een brassband? Dan kun je ook meedoen met de openbare repetitie, die van 21.00 tot 22.00 uur duurt. Kun je spelen maar heb je zelf geen instrument? Geen probleem. De vereniging heeft verschillende instrumenten te leen. Neem dan even contact op met secretariaat@flevobrass.nl
Meer affiniteit met slagwerk? Flevo Brass is nog op zoek naar slagwerkers en nodigt je uitdrukkelijk uit om kennis te komen maken.

Natuurlijk hóéf je niet mee te spelen. Je kunt ook gewoon sfeer komen proeven en kijken en luisteren wat de vereniging te bieden heeft. Entree en deelname is gratis, dus kom gezellig rond 19:00 uur naar de grote zaal.